A World Of Warcraft-ot le fogják valaha magyarosítani?
Azért ez nem teljesen igaz, amit fentebb írtak. Vannak különböző hivatalos language packek a játékhoz (német, francia, orosz, spanyol), illetve vannak külön ilyen nyelvű szerverek is.
Az eredetis magyar játékostábor sem olyan kicsi, én például három szerverről tudok, ami szinte teljesen magyar. Összehasonlításként, hivatalos spanyol szerver is csak három van, orosz öt (legalább is egy éve ennyi volt).
Személyes vélemény, én utálnám magyarul játszani, és főleg utálnék magyarokkal játszani. Elképesztő a mentalitásuk nagyon sok téren (ezt amúgy ez a kérdés is remekül példázza), így játék közben is. Ha összeakadok egyel véletlenül a daily heroicom közben, általában igyekszem titkolni, hogy értem, amit bammegel.
Amúgy az alt gr+v bugot nem tudom, hogy jelentette-e valaki egyáltalán, mert ez csak a magyar billentyűzetkiosztással okoz problémát...
Én találtam egy képet amin magyar szöveg van.nem tudom,hogy ez most egy levél vagy küldetés,mert én még csak 1-2 alkalommal játszottam a játékkal és nagyon megtetszett.Ezért érdekel engem ez a téma.De ez most mind1.
itt egy kép:
22:02
Én is hallottam már, hogy a "magyarok uralta" Bloodscalp vagy min milyen emberek vannak (ugye a magyarok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!