Jelszófeltörő program?
Figyelt kérdés
E-mailben kaptam egy linket.
Jelszófeltörő programot hirdetnek, ami majdnem mindenhez jó. Ugye, ez csak valami lehúzás, és nincs ilyen? Én nem akarom senkiét feltörni, de van egy olyam ember, aki mindent megtenne, hogy beléphessen az e-mailjemhez.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. jan. 17. 08:20
2/5 A kérdező kommentje:
Hát csak annyi, hogy ugye ilyen nem létezik?
2011. jan. 17. 08:52
3/5 anonim válasza:
Még ha létezne is, nem úgy töri fel a jelszót ahogy te gondolod. Miközben futtatod a progit, elküldi a sajátodat valamerre, a készítőnek pölö!
4/5 anonim válasza:
Amint te is látod, a program leírásában:
- ne használj 6 karakternél rövidebb jelszót
- ne használj szótári szót jelszónak
- ne használj citromailt
- ne nyiss meg mindent amit küldenek neked
És akkor nem lesz gondod. A warcraftosra meg használj authentikátort. Amúgy kakit sem ér a cucc. Ja, és a legtöbb oldal 3-5 elrontott próbálkozás után letilt 5-10-30 percre. Tehát a jelszó "megszerzésének" az ideje végülis évekbe telhet. Hajrá!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Engem nem érdekel senkinek a jelszava. Az enyém pedig hosszú, és bonyolult, de most meg is változtattam. :)
2011. jan. 17. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!