Bluetooth bekapcsolása hogyan?
Figyelt kérdés
Dell Vostro 1015 laptop, beépített bluetooth. Még mikor megvettem, én okos, kikapcsoltam a bluetooth-t (fene emlékszik rá hogy), mert nem kellett. Most meg már kellene, de nem tudom visszakapcsolni. Tálcán ugye ikonka nincs kint, vezérlőpultban csak "Bluetooth Local COM" van, ahol csak portokat lehet hozzáadni törölni, "eszközök és nyomtatóknál" sincs Bluetooth, úgyhogy már teljesen tanácstalan vagyok.2011. jan. 16. 14:32
12/12 csabeeeka válasza:
boot menübe betudod kapcsolni. és utánna mikor betölt a rendszer kiirja a h bekacsolva és bead 1 ikont is az eszközökbe. nekem igy sikerült. 1 próbát megér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!