CCleaner vagy Advanced System Care?
Melyik a jobb rendszer-karbantartó?
Mind funkcionalitásban, mind pedig hatékonyságban.
Vagy ha van valami más , azt is ide írhatjátok!
Én igazából az ASC-t használtam, lévén sok egyéb funkciót is tartalmaz, memória takarítót, töredezettség mentesítőt, estébé :).
CCleaner nem sokáig volt a gépemen, már nem emlékszem, hogy miért, de összeakadt a bajszunk, és ő húzta a rövidebbet. ^^
az Advanced System Care Pro után, semmit nemtalál a CCleaner!, de próbáld meg ugyen ezt fordítva....
(szembetűnő lesz a külömbség)
de, beveheted még a tesztbe a Glary Utilities programot is (magyar nyelvű és ingyenes, az is töbet tud, mint a Piriform CCleaner-e.)
ezen az oldalon, még az alábbi címszó alatt több, hasonló progit is találsz:
Hasonló/kapcsolódó anyagok:
3. válaszoló!
ezt hogy értsem?
az ASC mindent kitakarított?
köszönöm!
tervem: ccleaner uninstall - asc letölt - asc telepít - tisztítás
nem kell eltávolítanod a CCLeanert, fenn maradhat a gépen, sőt néha elő is veheted, futtathatod kíváncsiságból, hogy mit hagyott fenn az ASC.
Ezek az un. -rendszerkarbantartó- programok nem akadnak össze, (úgy mint a víruskergetők) és ezért akár 4-5 szoftvergyártó terméke is lehet a gépedre telepítve azonos időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!