Hogyan lehetséges jobb hangminőséget elérni?
Figyelt kérdés
ha egyáltalán lehet.
van egy filmem amiből itthon nem készült DVD,és letölteni sem lehet,illetve csak egy változat van neten,ami pocsék szerkesztett a kép,és vhs a hang,aki feltöltötte netre összecsapta a munkát,vagy nem tudom mit csinált.viszont az egyik problémám megoldódott találtam egy DVD minőségű változatot,csak francia nyelvű,arra gondoltam,hogy ráteszem a magyar szinkront,amit találtam neten(VHS!) viszont búg,és minden baja van,ezért arra gondoltam,hogy keverek belőle 5.1 hangzású szinkront,ez segítene szerintetek?ja egyébként csak olvastam erről,nem tudom,hogy kell csinálni.
2011. jan. 15. 15:42
1/4 A kérdező kommentje:
még annyit szeretnék elmondani,hogy a francia DVD hossza 1óra 35 perc 13 másodperc,tehát hiába találok jó minőségű szinkront,ha nem passzol a francia változat lejátszási idejéhez.
2011. jan. 15. 15:45
2/4 anonim válasza:
Van egy progi, amivel elég sok mindent lehet csinálni hang ügyben.
Háttérzajt csökkenteni, hangminőségen javítani...
3/4 anonim válasza:
Lehet nem egyre gondolunk. A hang minőségén szeretnél javítani?
4/4 A kérdező kommentje:
így van,az a lényeg,hogy találtam egy avi fájlt ami magyar nyelvű,és ez nekem tökéletes lenne szinkronnak egyezik is a lejátszási idő,viszont búg valami zaj egész film alatt,és ezt szeretném eltüntetni,ha lehetséges.
2011. jan. 15. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!