Hogyan tudok nem DivX-es asztali lejátszóra DVD-t írni, úgy hogy nézhető legyen? Vagy VCD-t.
Köszönöm a válaszokat.
A ConvertXtoDvd-t már használtam, de azzal sem volt nézhető az átkonvertált és megírt DVD.
Megpróbálom a divixtodvd-t is.
Az asztali lejátszó régi típusú, állítólag csak eredeti DVD-ét olvas és VCD-t, ugyanis nem nekem kell, de nem fér fel egy CD-re a VCD-be átkonvertált film és nem tudom DVD-re lehet-e írni VCD-t?
Nem játsza a dvd-video-ot a lejátszó???
Dvd-video formátumba írtad ugye, amikor kiírtad a konvertált video_ts-t?
Először Nero-val írtam, adat DVD-t választottam és hozzáadtam az átkonvertált fájl-kat.
Aztán megpróbáltam egy másik típusú programmal is, a neve Burn4 az is simán megírta, csak még nem volt lehetőségem kipróbálni.
Átkonvertáltam DivXtoDVD programmal is, csak a héten nem tudom kipróbálni, hogy le lehet-e játszani. Kíváncsi vagyok nagyon.
Sejtettem. Nérónál a Dvd-videó írást kell választanod! Én a BurningROM-ot használom csak a Néróból, ott megtalálod ezt az opciót.
shampoo, Burn4Free...itt is a megfelelő formátumot kell választani majd...szóval ne adatként írd ki, hanem dvd-video-ba. A konvertált video_ts-t kell majd megadni. Burn4free-t nem ismerem a többiben tudok segíteni...
Köszönöm nagyon a segítséget.
Újra írom a DVD-t a BurningROM-al, aztán ha kipróbáltam hogy nézhető-e akkor majd jelentkezem.
Igen, működik.
Nagyon köszönöm a segítséget, hálás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!