Informatika házimban segítenél? Táblázatkezelésről lenne szó.
Figyelt kérdés
Van egy feladat, az van benne, hogy számítsa ki, mennyi volt a növekedés százalékos mértéke 2000-ben az előző évhez képest! Azt hogy kell kiszámolni?2011. jan. 13. 16:50
1/2 anonim válasza:
Huuuu...elég régen kezeltem már az excelt...de annyira emlékszem hogy ha bepötyögted az adatokat az eszköztáron az "fx" gombra kattintva kiadja a függvényeket. Most nem emlékszem sajna hogy melyik volt az amelyik neked kell...de próbálkozz vele...
Remélem egy kicsit tudtam segíteni
2/2 A kérdező kommentje:
Hát a függvényeknél nem találok olyat ami ezt számolná ki. :S Pedig gyorsan kellene megcsinálnom, mert el kell küldenem ezt E-mail-ben a tanáromnak és holnap kapok rá jegyet.
Szóval azt tudom, hogy azt kell kiszámolnom, hogy a 2000. évhez tartozó adat hány százalékkal nagyobb, mint az 1999. évé, és azt is tudom, hogy -20 lesz az eredmény, de azt nem tudom, hogy ezt hogy számoljam ki. Matekból nem vagyok jó. Ezt nem tudod, hogy kell kiszámolni?
2011. jan. 13. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!