Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Operációs rendszer? (Kérdésed...

Operációs rendszer? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Windows Vista (tört) op rendszerem van. Az a probléma vele, hogy már a sokadik aktiválókulcsot töltöm le hozzá. Ezelőtt kb. nyár közepén letöltöttem egyet működött is, de most bejelzett hogy aktiváljam megint, és mivel a vírus irtóm is Windows-os (Microsoft Securyty Essential) már csak 30 napig működik majd letiltja magát. Lehet, hogy a vírus irtó kavart be, mert előtte eredetiség vizsgálatot végzett a vírus irtó, és csak utána jött az hogy aktiváljam a Windowst? Ha valaki azt írná, hogy vegyem meg az eredeti o.p. rendszert, előre mondom hogy nem vagyok hajlandó 30 ezreket kiadni egy sz@ros o.p. rendszerért! Milyen o.p. rendszert ajánlotok? Lehet orvosolni a problémám?
2011. jan. 13. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:

nekem: win7 + windows 7 loader v1.9.5 (vistával is működik, ha még nem próbáltad) + microsoft security essentials

tökéletesen, problémák nélkül üzemel :)

2011. jan. 13. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
LINUX!
2011. jan. 13. 14:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Microsoft Securyty Essential

NE HASZNÁLD

És nem lessz gond .

2011. jan. 13. 14:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet beszélek az ismerősömmel az be tudja szerezni a win7-et
2011. jan. 13. 14:33
 5/9 A kérdező kommentje:
De akkor milyen vírusirtót használjak, ami tényleg normális, egyszerű kezelni, és magyar nyelvű menüje is van, és nem próbaverzió?
2011. jan. 13. 14:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Bocsi nekem nem kell Linux 1 az h semmit nem értek hozzá (mondjuk úgy azt se tom hogy eszik vagy isszák) életembe nem láttam még h vki kezelje. Semmilyen játék nem megy el rajt alapból!
2011. jan. 13. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Semmilyen tört windowsra nem teszünk MSE-t, mert bekavar! Használj helyette Avastot, nem próbaverziós, regelés ingyenes, évente kell újra regelni szintén ingyen.
2011. jan. 13. 14:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Tört Windows-ra valódi licenszkódos ESET-NOD-ot sem szabad telepíteni.
2011. jan. 13. 15:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Attól függ,hogy milyen a törés rajta.Amikor microsoftos programot telepítesz,akkor esetenként(mse vagy photostory pl-de wle illet officenél meg pl nem) lefuttat egy wga-t.

[link]

Ha jó a törésed,akkor átmész a teszten.Vírusirtó szerintem is avast,de más okok miatt.Tűzfal mellé comodo(csak a tűzfal még a defense+ sem kell) és ilyenkor nem kell az avast hálózatvédelme.

2011. jan. 13. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!