Mien formátum a . DMG? és mivel tudom megnyitni vagy esetleg ki irni DVDre?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:22
1/7 anonim válasza:
Ha jól tudom akkor lemez kép fájl. Próbáld daemon tools-al csatolni és néróvan vagy akármivel lemezmásolással kiírni.
2/7 anonim válasza:
ez nem windowsra való.ez linuxnak kell
4/7 anonim válasza:
Ez a mac os x alap lemezképfájlja. Win alatt semmi értelme megnyitnod hacsak nem valami windows kompatibilis tartalom van benne.
Amúgy Macdrive. Ezzel fel tudod mountolni.
De ha nem tudod mi van benne vagy valami alkalmazás, akkor csak az idődet pocsékolod. Ha .app végű mappákkal találkozol, ne is folytasd. :)
5/7 A kérdező kommentje:
szeretném a PC-m re felrakni a macet! leszedtem már hozzá a dmg filét, csak nem tudom pandrivéra rá rakni! magyarázatott pls
2012. júl. 10. 09:38
6/7 anonim válasza:
Nagy eséllyel nem fog menni a Hackintosh a gépeden ,mivel nem lesz hozzá minden driver.
Esetleg ha olyan alkatrészek mennek a gépeden ami az Apple gépekben van, akkor talán telepítheted , de akkor sem biztos a siker, sajnos ezt mutatja a tapasztalat.
7/7 A kérdező kommentje:
de PCről milyen programmal tudom mountolni a flashre?
2012. júl. 12. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!