Mely tisztító programok a legjobbak? Én is leírom lejjebb, hogy mit használok, de úgy gondolom, hogy az enyém rossz. Javaslatok?
Az a helyzet, hogy csak amit láttam letöltöttem. Van a sima lemez töredezettségmentesítő, Ccleaner, Advenced System Care, Wise Registry Cleaner Pro - Wise Disk Cleaner Professional(az utóbbi kettő csak trial) Spybot - Search & Destroy, DriverScanner, SpeedUpMyPC (az utóbbi kettő uniblue-s szoftver).
Úgy gondolom, hogy van, ami üti egymást pl megcsinálom a registry cleanert a wise regystri cleanerrel utána meg az advanced system care-el, és nem tudom, hogy ez árt e a gépnek vagy sem, mert valahogy mindig marad 1-2 hiba.
Leírnátok a tieteket, ha van esetleg "tökéletes" kombináció, akkor az is jöhet ;)
Köszönöm!
Én visszaghostolom friss XP-re (tört, khmkhm :D:D) és jobban járok általában.
Amúgy meg csak a vindóz kezelőben szoktam néha menetközben töredezettségmentesíteni, meg kitörlöm a temp könyvtárakat, meg a feles többi könyvtárat meg ilyenek.
Kedves kérdező!
Te ebéd előtt hányszor mosol kezet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!