"Generic Host Process for Win32Services" hiba az SP3-ban. Mit csináljak?
A svchost leáll, ami nálam úgy nyilvánul meg, hogy elmegy a hang és csak újraindítás után nézhető film, vagy hallgatható zene. Érdekes módon a windows hangok működnek.
Régen is volt gondom a Generic Host-tal, de miután telepítettem a frissítéseket a gond elmúlt. Most SP3 van a gépen, szóval elméletileg frissítve kéne legyen a windows, de valamiért előjön ez a hiba újra. Mit csináljak, hogy ne menjen el a hang?
A válaszokat előre is köszönöm!
Próbáld a rendszerjavítást bár szerintem nem érdemes ma már az XP-vel birkózni...
Hát ha a rendszered konfigurációja megengedi térj át Windows 7-re... Nem olyan fájdalmas mint ahogy mondják egyesek és jobban is járhatsz vele, persze nem 1GB RAM alatt...
És ha nincs 128MB videokártyád mint a rendszerkövetelményekben van az sem probléma max nem lesz átlátszó, de lesz egy stabil gyors rendszered.
Témával kapcsolatban, ha segítség kell írj bátran akár privát-ot is.
Köszi a tppet. írtam ;-)
De azért kíváncsi lennék még más ötletekre is...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!