Skype-on a másik fél nem hallja amit mondok mit tegyek?
Sziasztok!
A mikrofont amit használok már a munkahelyemen kipróbáltam és ott tökéletesen működik. Az itthoni gépemen bekapcsoltam, felhangosítottam és semmi. Vezérlőpult/hang és audió eszközök/hang/hardver kipróbálását ki is próbáltam, de ott már nem érzékeli a hangot.=(
Remélem tud valaki valamilyen megoldást! Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Laptopom van, körbenéztem rajta, és csak egy csatlakozó van ahová be lehet dugni.Ráadásul jelekkel van ellátva a mikrofon és a felhallgató helye, szóval még össze sem lehet keverni.=P
Skype-on is kipróbáltam a próbahívást, de már ott sem működik. Pedig munkahelyemen egyből működött skype-on is és msn-en is..A saját hangomat pedig hallom a fülesben, ha beszélek a mikrofonban, csak a másik fél nem hallja amit mondok.
Remélem így már azért pontosabban sikerült leírnom.=P
próbáld a skype beállítások, hangeszközök fület megnyitni,és ott engedélyezni az automatikus beállítást, de úgy , hogy előte dugd be a mikrofont.
Az is lehet probléma, ha olyan egybeépített mikrofonos fejhalgatód van
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!=)
Sikerült végül beállítani, bár kb fogalmam sincsen, hogy hogyan=P
De a lényeg, hogy működik.=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!