Számítómasináról a vinfos internet ekszplórerét miképpen s milyen kockázatot és károkozást vállalva lehet eltávolítani?
Mér zavar az téged?
Amúgy semmi nem történik XP-mről én is lepucoltam
Hu, hozzád egy külön fordítógép kéne...
Amúgy meg nem kell megnyitni, és nem csinál semmit :) Teljesen nem fogod tudni eltávolítani, ugyanis a Windows szinte minden HTLM fájlt azzal nyit meg (ez alá tartoznak a súgók is!), így kikerülhetetlen.
De van egy örök szabály az informatikában: a számítógép egészen pontosan azt csinálja, amit mondasz neki... Ha megnyitod az Explorert, és leszedsz vele valami vírust, azt nem más, hanem TE töltöd le :)
A másik mg, frissítsd, a legújabbak már felveszik biztonság terén a versenyt a Firefoxxal.
Csak itt is a nagy számok törvénye érvényes: mivel sokan használják, a legtöbb hacker és vírusíró arra száll rá, és ott találják a legtöbb hibát. De ha rendesen használod, akkor éppen ugyanolyan biztonságos, mint a Firefox.
Ha meg nem tudod használni, nem kattintasz rá duplán, és probléma megoldva :D
Én beállítottam az IE-ben a "Kapcsolat nélküli munkát".
Így nem tud kimenni a netre.
Még biztosabb, ha egy tűzfalban letiltod.
Én azért csak az IE-ben tettem offline-ra, mert pl. az msn-hez be kell kapcsolnom (ha néha azt használok és nem aMSN-t), és így könnyebb.
Nagyképűen játszod az agyad,hogy így a win fos meg úgy a bili gécc,azt közben meg te is ezt használod. Ez így gyerekes és szánalmas.
Ha ez az egész Windows neked nem tetszik,hát válts Linuxra,senki nem akadályoz meg benne,mehetsz át akár máris .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!