Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Excel miért írja a fájl...

Az Excel miért írja a fájl neve mögé a [csoport] kifejezést?

Figyelt kérdés
Egy "idegen" gépen megnyitottam a pendrive-omról egy otthon elkészített Excel-táblázatomat, dolgozgattam benne, aztán egyszer csak feltűt, hogy fent a címsorban, vagyis a kék mezőben a file neve mellett ott szerepel szögletes zárójelben a "csoport" szó. Ez mitől van?
2011. jan. 10. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem azért, mert egyszerre több gépen is tudják szerkeszteni ugyanazt a megnyitott fájlt? Munkahelyeken előfordul.
2011. jan. 11. 01:45
 2/2 anonim válasza:

Szia,

Több munkafüzet lap van egyszerre kijelölve;

Így, ha szerkesztesz, -ettél egy cellát (az éppen elötted lévő munkafüzetlapon), az mindegyik munkafüzetlap, azonos cellájában, módosul, -t!

[Csoport]-bontáshoz:

- (Bal-)Klikk az egyik nem csoportosított - általában nem fehér hátterű - munkafüzetlapon;

vagy

- Jobb-klikk az egyik csoportosított - általában fehér hátterű - munkafüzetlapon ..., ... majd "Csoport szétbontása"; és ahogy kattintasz, eltünik fent a címsorból a '[Csoport]');

- [Ctrl] + (bal-)Klikkel lehet csoportba-vonni/*-kivonni a '[Csoport]'-ba/*-ból

(*: vagy)

Forrás (igaz angol, de egy ilyet találtam; megoldás-lépésekkel):

[link]

2018. jan. 15. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!