Windows xp-m volt és most telepitettem fel a windows7-et csak úgy tettem fel hogy az xp-t rajta hagytam. És szeretném megoldani vhogy azt hogy mikor indul a gép az a képernyő fogadjon hogy oprendszerek közül választhassak?
"A 2op rendszer egy vinyón van és egy partíción"
Ebben az esetben sajnos nem megoldható, sőt szerintem vissza sem állítható újratelepítés nélkül... Amit szeretnél csak akkor megoldható, ha a két rendszer külön winyón van, sajnálom.
Megint én vagyok:
Szerintem maradj a Windows 7-nél. Igaz gépigényesebb, de szerintem megéri! Windows XP méltó utóda ;-)
"Amíg egy gép megy XP-vel, vétek 7-tel lassítani. 7 csak arra való, amelyikhez már nincs XP driver."
Nem tudom ki, hogy van, de Windows XP alatt még vártam, hogy vánszorogjon addig a Windows 7 hat, nyolc másodperc alatt beáll 100% készenlétre... XP és 7 közt annyi a különbség, hogy XP alapból 140mb ramot evett kb nálam a 7 meg 600 körül... na de puff 2giga rammal gond nincs
Na erről van szó :D Ilyenkor válnak viccessé a kérdések, hogy 512 mega ramhoz jó-e a 7...
Különben nem mindenkinek lehet 2 giga ramja, hogy mindegy legyen :)
Na igen ez igaz... 512 RAM esetében XP, bár igaz, hogy elmegy a 7-is (teszteltem a másik gépen) de nem kifizetődő.
1GB ramnál is azt mondom, hogy lehet korai a 7.. 2GB vagy több esetében azonban nagyon jó választás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!