Hozzá tudok valahogyan jutni a Total Converter nevű program 3.70 verziójához minden vírus nélkül, ha torrentről szedem, vagy bármilyen más illegális módon?
ha ez megfelel, bár ez a v3.50
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszönöm szépen, nekem jó a 3.50 -es is, csak valami gond van vele.
Ha szeretnék bármit kezdeni vele, hirtelen leáll, és nem tudom miért van. :(
próbáld meg ezt, ha ez sem műkszik rendesen, akkor nálad van vmi gond (memória, videókari stb.)
(nálam, az előző linkről letöltött is tök jó, mondjuk egy bika, asztali géppel használom)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Hát, lehet hogy tényleg nálam van gond, ha máshol működik.
Megpróbálom ezt is, köszönöm szépen! :)
Nem tudom megérteni,miért vacakolnak az emberek tört szoftverekkel,amikor ott van belőle a tökéletes alternatíva ingyen.Vírus nélkül,működőképesen,garantáltan frissítésképesen.(amit linkeltem)
Teljesen ugyanazt tudja,minden gomb,menü ugyanott van,minden billentyűparancs ugyanaz,gyorsabb,és ez szubjektív,de szerintem sokkal szebb is...
Nem arról van szó,hogy én nem torrentezek,meg letöltögetek,de minek lopni,ha más odaadja ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!