Photoshop elindításkor hiba üzenet, miért?
Letöltöttem MEGINT a PS cs5-t, de megint hibát ír ki.. Miért vagyok ennyire peches? :// Zavaró, hogy mindenkinek sikerül, nekem meg nem. Mi lehet a hiba???
Minek kell mindenféle képen CS5?
Kérdésedből ítélve nem vagy azon a szinten hogy kihasználd a teljesítményét, szerintem nem 3D-s képeket csinálsz és egyéb CS5 által nyújtott dolgokat.
Elég a CS is neked...
a LITE verz. az alábbiakat NEM tartalmazza, (ezért csak 285.7 MB a telepítő fájl mérete):
(Eltávolított elemek)
- Az Adobe AIR
- Az Adobe Media Player
- Az Adobe Bridge CS5
- Camera Profiles Installer
- Adobe Color EU Extra beállítások CS5
- Adobe Color EU Ajánlott beállítások
- Adobe Color JA Extra beállítások CS5
- Adobe Color JA Ajánlott beállítások
- Adobe Color NA Extra beállítások CS5
- Adobe Color NA Ajánlott beállítások
- Az Adobe CSXS Extensions CS5
- Az Adobe Device Central CS5
- Az Adobe ExtendScript Toolkit CS5
- Az Adobe Extension Manager CS5
- Az Adobe Ajánlott Betűtípusok
- Az Adobe szükséges Betűtípusok
- AdobeHelp
- JRE
- Az Adobe nyelvészet CS5
- Az Adobe Bridge Mini CS5
- Az Adobe Output Module
- Az Adobe PDF fájlok Könyvtár CS5
- Az Adobe ReviewPanel CS5
- Az Adobe WinSoft nyelvészet Dugó
- Az Adobe SwitchBoard 2,0
Én CS2 verzióval kezdtem, majd CS3-mal folytattam, és nem vagyok "azon a szinten" amire te gondolsz, mert nem egyik napról a másikra kezdtem el PS-ezni(hanem évek óta), és a CS5 verzión is már egy ideje gondolkodom, és arra jutottam, hogy ideje lenne kipróbálni: egy részt az új funkciók miatt, vagy hát, mert jobb pl a pontosabb kivágás terén. Egyébként a CS3-mal is megvagyok elégedve, és nagyon szeretem, de ha egyszer a másik jobb - miért ne próbálnám ki? Nem tudom miért kell leszólni, ha nem is ismered a képességeim...
Egyébként köszi mindenkinek a segítséget - már nem a sötétben tapogatózom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!