Miért nem jó a webcamerám?
Figyelt kérdés
feltelepítem a cd-vel, és kiirja, hogy feltelepítette. de ha meg akarom nyitni akkor azt irja ki, hogy a webcamera nem található. :S
mit csináljak? már többször is megpróbáltam feltelepíteni..
2011. jan. 8. 16:39
2/6 anonim válasza:
azért, mert hiba van a billentyűzet és a szék között.
a problémát ott kellene először keresni, hogy szólsz egy okosabbnak.
3/6 A kérdező kommentje:
amúgy a kamera pleomax pwc 2100
a gépem pedig xp
és igen rákötöttem a gépre.
2011. jan. 8. 16:48
4/6 anonim válasza:
(első vagyok)
Bocsi hogy hülyének néztelek de ezen az oldalon már nem lehet tudni na mindegy.A driver is feltelepült? mert volt már olyan webcamerám hogy a driver nem volt a lemezen.
5/6 anonim válasza:
Igen ezt akartam írni amit az utolsó, hogy a USB driver is fent van? mert ha nincs akkor valszeg az a baj...
6/6 A kérdező kommentje:
feltlepült.
amúgy már volt használva a cam, csak hát újretelepítettük a gépet, és msot nem tudom feltenni. :S
2011. jan. 8. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!