Horda vagy Alliance?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 12:53
11/20 A kérdező kommentje:
WoWozó lány? :O
egyet sem ismerek ^^
2011. jan. 8. 16:37
12/20 anonim válasza:
én elég sokat ismerek, csak nem azok a bombázó kinézetűek.
14/20 anonim válasza:
én az vagyok,aki ezt írta"Ha ez a kérdés egyáltalán felmerül benned..." szintén nő,22 éves, gyerekkel... igaz nem sokat játszok,és persze nem is eredetin, de amikor időm engedi,a mai napig belogolok(holy/prot pala,sub rugó)
15/20 anonim válasza:
Én wow függyő vagyok :D. Mindenesetre jobban jársz, ha hordával játszol. Azzal általában mindig többen vannak.
Én blood elf priest vagyok. Fiú 14 éves.
Van egy blood elg proestem, nem is kell több.
Azt az egyet fejlesztem. Amúgy tauri realmon vagyok warriors and darkness szerveren. bodrikutya néven.
Aki akar felvehet. Amúgy az is bizonyítja, hogy a hordással többen játszanak (taurin legalábbis), hogy elég ritkán láttam Northrendbe allist. Meg Outlandba is.
Szóval hordással jobban megéri.
16/20 anonim válasza:
csak hogy tudd. amikor megjelent a wow, a playerek 70%a allis volt. amikor megjelent a bc, akkor kezdtek szállingózni hordába is (ugyebár a minimum mteroszexuális férfi bloodelf paladin)
17/20 A kérdező kommentje:
: DD
am allis vagyok
2011. jan. 18. 19:40
18/20 anonim válasza:
És merem feltételezni ,hogy rouge vagy kedveskérdező :D (Nem sértésböl, de le lehet venni a korod, kb. 11-12, [ahogy én észre vettem] ez a korosztály rouget kezd:D)
19/20 anonim válasza:
az rogue, nem rouge. nem ugyan az :D keress csak rá, meg wowban is rogue van írva
20/20 A kérdező kommentje:
Nem, 16 vagyok, és ezt ilyen közvélemény kutatásos kérdésnek szántam.
Éés pala vagyok : D
2011. jan. 19. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!