Balazs_n kérdése:
Miért van az hogy a Safari böngésző (5. 0.3) lassabb netkapcsolatnál gyors, viszont gyors netnél nagyon lassú a többihez képest? (azon kívül hogy szar és használjak mást)
Figyelt kérdés
Win7-et használok és ha az otthoni 2megás neten tök gyors, viszont ha beviszem iskolába(mert laptopon van rajta) alig akarja betölteni a legtöbb oldalt, és nem szívesen cserélném le mert nagyon kézre áll és nagyon tetszik. Előre is köszi.2011. jan. 7. 15:50
1/6 anonim válasza:
Elsősorban a ping számít nem a net. 120 megabites nettel is lehet lassú a böngészés egy 200ms-os ping mellett.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! és mit tudok csinálni vele hogy kisebb legyen a pingje?
2011. jan. 7. 16:48
4/6 anonim válasza:
ha jol sejtem wifire mészrá ugye? Ha igen az is számit neki mert a wifi növeli a pinget ha több gép van ak a net sebbesége is lassúl de a ping még nagyobbra nö igy konkrétan semmit. Légy türelmes am az opera az jo böngészö de én google párti vagyok.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez van. De azért köszi:) Am a vicc igazából az hogy az itthoni hálózat működik wifi-vel(és ugye itthon volt gyorsabb) és a sulis hálózat pedig kábeles:D De mindegy... Köszi mégegyszer!
2011. jan. 30. 23:09
6/6 A kérdező kommentje:
Találtam a problámára egy megoldást és gondoltam hátha valakit érdekel:le kell tölteni a legújabb WebKit-et és tökéletesen fog működni.
2011. febr. 25. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!