Milyen programmal tudnék hangokat felvenni a számítógépről?
Figyelt kérdés
Pl. hangrészleteket videóból,ilyesmi.
Valami egyszerűen kezelhető programra gondoltam,nem kell stúdióminőségű cucc :)
2011. jan. 7. 00:17
1/6 anonim válasza:
windows hangfelvevő mondjuk? annyi a dolgod, hogy a mikrofon beállításokba bemész, és a számítógép kimeneti hangját állítod be bemeneti forrásnak, és máris felvetted a géped hangját. :D
3/6 A kérdező kommentje:
Feltelepítettem az Audacityit,de hiába nyomok a Record gombra nem hajlandó hangot felvenni,pedig a bemeneti hang a maximumon van.
Mi lehet a gond?
2011. jan. 7. 00:38
4/6 anonim válasza:
Creative recorder is jó, de gyakorlatilag bármi. A keverőben állítsd át kimenetire a felvételt.
5/6 anonim válasza:
Én is sokat kipróbáltam ,köztük azt az idétlen ,buta Audacityt is és én sem tudtam használni azt a förmedvényt.
Total Recorder:
Ez viszont nagyon ügyes,semmit nem kell rajta állítgatni mert föltelepítés után csak el kell indítani és amit Te is hallasz azt már rögzíti is ,jó minőségben .
ha valamit nem értenél akkor írj vissza
6/6 A kérdező kommentje:
A total recorder működik!Köszönöm!
2011. jan. 7. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!