Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A tv csatornák mien programmal...

A tv csatornák mien programmal vágják, és készitik a reklámokat? Meg ezeket? ( TÖBB LENT )

Figyelt kérdés
üdv, arra lennék kiváncsi szerintetek milyene programmal készitik a híres csatornák a videókat? RTL,TV2,M1 és a többi )
2011. jan. 6. 20:36
 1/3 anonim ***** válasza:
olyan programokkal amiket nem lehet torrentről leszedni és nem futnak sima asztali gépeken...
2011. jan. 6. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy amerikai csatorna valószínűleg,de ők szerintem nem.

Léteznek külön operációs rendszerek,amik kimondottan csak ilyen feladatokra képesek,erre lettek kitalálva.Valóban izmos és gyors szuperszámítógépeken futnak csak.Sokszor használnak videoszerkesztésre macintosht is,mert kiváló videoszerkesztők vannak rá.Linux nem igazán erős ilyen szoftverekben.(tudom,hogy van rá,de azok nem a legprofibb programok)

A magyar csatornák szerintem valami windowsos videoszerkesztőt használnak,pl adobe premier,ulead,pinnacle,cyberlink power director vagy sony vegas.Ezek letölthetők torrentről,és verziotol függően elfutnak átlagos/gamer számítógépeken is.Használni ezeket is művészet.

2011. jan. 6. 20:57
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. jan. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!