Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért lép ki folyton az msnem?

Miért lép ki folyton az msnem?

Figyelt kérdés

Már vagy fél éve ezt csinálja azért nem járok fel rá, mert ha belépek és írok valakinek egyből kilép. Fél perc múlva bejelentkezik és mintha mi sem történt volna..legalábbis addig míg nem írok valakinek vagy épp nekem írnak. De abban a pillanatban ha írásra kerül sor..próbáltam már régebbi msn feltelepíteni, a legújabbat is feltettem már de egyszerűen ki-be lépked...

Mi lehet a baja?:/

2011. jan. 6. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha XP-d van, próbáld meg a sima Windows Messengert. Igaz nem olyan csicsás, de jobb, és biztonságosabb a Live-os társánál. :D
2011. jan. 6. 22:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem XP-m van :(
2011. jan. 7. 19:10
 3/5 anonim válasza:
Lehet hogy felraktál egy programot rá amit nem kedvel töröld ki azt vagy csak telepítsd újra!
2011. jan. 8. 12:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a Windows 7-en is van hagyományos Windows Messenger, próbáld azzal, lényeg, hogy szerintem a LIVE-osat jó ha messze elkerülöd.
2011. jan. 8. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Huh, tegnap letöröltem mindent ami az msnhez tartozik, és újra raktam a 2009-eset, és így működik! Köszi:)
2011. jan. 9. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!