Leszedtem a SW: KOTOR 1-et.4 cd-s verzióban, de nem tudom telepíteni mikor a daemon toolsba berakom az 1. cd-t nem történik semmi és ha elindítanám se. H indíhtatom el a telepítést?
Megnyitod a lemez tartalmát, duplaklikkelsz a setup.exe (vagy hasonló) fájlra, és akkor sem történik semmi?
Írd le pontosan, hogy mi a baj, mert nem vagyunk gondolatolvasók.
Alapaból csak 4 iso-m volt, ugye a 4 cd.. és semmi más majd kitömörítettem mindet ekkor jöttek elő fájlok, mappák a setup.exe-t megnyitottam amely uninstallt nyomott és utána már feltudtam rakni a progot, de nem tudom megcrackelni. vagy nem tudom mi a baja..
A razor1911 mappában van egy exe swkotor.exe, ha ezt átmásolom akkor egy parancsikont rak be a könyvtárba.. de semmire se jó..
Van még, nem ebben a mappában egy autorun.exe, de ez is semmi.. :S és egy acroreader51_ENU.exe ez meg biztos nem az.. de átmásoltam és ottmaradt :D
más nincsen ami exe lenne.. nemtudom, h hogyan oldhatnám meg? :D
"swkotor.exe, ha ezt átmásolom akkor egy parancsikont rak be a könyvtárba.."
Itt van a te bajod. Ha megtanulsz fájlt másolni, akkor működni fog.
megvan :D
magyarosítottam, most mrá csak a kódokat nem tudom aktiválni.. :S pedig a reazor mappában megvan az swkotor.int és beis ítam amit kell.. de em működik nem tudom előhívni a játékban.. bár kitöröltem véletlen az utolsó sort, de már azelőtt se működött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!