FULL SZIMULÁTOR autó játék?
Van valami olyan ami,
- nem túl régi (nem 10 éves)
- valós vezetést mutatja be, piroslámpa kressz stb.
- élvezhető
- kormánnyal szinte mintha tényleg autót vezetnék
Létezik ilyen?
köszi!
Én ismerek egy ilyet.
Real Life (Simulator) a neve. Ngyon élethű, tényleg úgy érzed, mintha egy igazi autóban ülnél. A fények, a hanghatások, az egész vezetési élmény, tényleg nagyon valósághű.
A "szimulátor" (ez már-már túlmutat a szimulátorok korlátolt képességein) szolgáltatásai között szerepel a 3D-s élmény biztosítása, teljesen valós forgalmi helyzetek bemutatása (románok is vannak benne, az igazi román vezetési stílussal), bunkókkal, szerencsétlenekkel, és szőkékkel is találkozhatsz benne.
A termékhez az igazihoz megszólalásig hasonlító kormányberendezés, műszerfal, sebességváltó, és pedálok is járnak (a termék csak ezekkel együtt kapható, így sajnos letorrentezni nem tudod).
A termék a költségeiben is nagyon hasonlít az igazi autókra. Ugyanis pontosan annyiba kerül, mint egy igazi, és ugyanúgy kell fizetni utána a biztosításokat, és a benzin is fogyik (természetesen a használat módjától függően - mindent a valósághűség érdekében).
Egyben megtanít arra is, hogy nem hibázhatsz, ugyanis ha nekimész valaminek, ugyanolyan károd keletkezik, mint a valós életben, és bizony keményen kell perkálnod. Te is megsérülhetsz!
Száz szónak is egy a vége: nem hallottam még olyan szimulátorról, amivel élethűen tudnád gyakorolni a forgalmi helyzeteket.
köszi, most esett le....
már keresgéltem utána a google-n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!