Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win7 Xp mellé? (Kérdésed túl...

Win7 Xp mellé? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Van 3 patríciom

C: ezen van az xp.

D:sajat fájlok filmek, doc.-ok...stbb

és van egy harmadik: (20G) amin Linux volt...oda menne a win7.

az lenne az igazi kérdésem, hogy win7-en látnám-e a D. meghajtón lévő fájljaimat(kérdőjel)

2011. jan. 4. 19:56
 1/5 anonim válasza:
és ez miért lenne jó? only win7 nem elég? de amúgy ha előbb xp volt aztán teszed az újabbat, akkor elvileg semmi probléma nem lesz :)
2011. jan. 4. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:

igen, látni fogod, csak az a baj, hogy a 20 zsigabájt édeskevés. Nekem asszem 11.5 giga volt rá a windows 7 (+ rajtahagyta a régit, szóval az összes Windows fájl ha jól emléxem 25 giga...) inkább tedd újra a C-t, és csak win7 legyen:)

P.S.: Ez WTF?:D (azaz mit jelent) Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.

2011. jan. 4. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
előző vok, megnéztem és 30 giga az összes windows file:)
2011. jan. 4. 20:37
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat... fel is tettem tegnap este.. nem is helyhiány a probléma hanem a gép gyenge kicsit hozzá.. elmegy rajta de nem az igazi. Egy év mire be boot-ol... Majd talán egy kis gépfelújítás után felteszem ujra..

tudom mit jelent a wtf..de köszönöm a kis magyarázatot:)

egyszerüen csak panaszkodott a kérdés kiirásakor hogy tul rövid a kérdésem..ezért utána biggyesztettem.

2011. jan. 5. 10:58
 5/5 A kérdező kommentje:

és még..

szerintetek, ha csak a win7 lesz fent.. xp-t leszedem

akkor jobban fog menni? mármint a rendszer.

2011. jan. 5. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!