Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik Windowson A Jobb?...

Melyik Windowson A Jobb? Windows 7 SP1 Windows Vista SP1 Windows XP SP3

Figyelt kérdés
Ez Csak egy teszt százalékos ha kérhetem a legtöben írják meg hogy mejik a jobb
2011. jan. 4. 19:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok!

Valóban jobb volt az XP-s paint, de én nem állítom, hogy a Windows 7 szebb lenne, mint a Vista. Persze azt sem mondhatom emelett, hogy nem nyomtak bele elég újítást. Nekem viszont a sebességgel és a WMP12-vel van bajom. Ja a képnézegető: Mi a ...-ért van az, hogy GIF képet az IE-vel kell megnyitni??? Ez az XP-ben alap volt kérem!

2011. jún. 25. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
10. Válaszoló ! Igen az én véleményem egyezik a tieddel én is utállom a windows 7 et egy szar . Játékra egy fél évig jó de internetezésre nem. A vista sokkal jobb azon nekem fut nintendo emulátor legyen ön is milliomos csak nem mindegy ki rakja fel a vistát . Én jártam szombathelyen a szentmárton utcában hogy a szervizes fltette a vistát és játszot is vele de nekem e király utcába újra kelleték telepiteni mert se a nintendó emulátor se a legyen ön is milliomos nem ment most minden müködik . Éljen a windows vista a legjobb operácios rendszer.
2012. máj. 16. 22:54
 13/14 Doki BIRKA válasza:

Vista jóbb ha ha.

Kezdjük ott játék gépigények xp sp3 1gb vista 1,5gb

win 7 1gb

kt érdekel a win player csak nyüg még az xp-én probáltam ki nulla volt .flv se játszota kmplayer még csak zip-es volt és élből játszota a videokat és a tévékártyám is arról ment. Win 7 kezdjük ott 2011-ben raktam fel az ultimatet halaóként 1 magos 3,06ghz s775 intelre több vgam is volt allata és amit tudot a kártya ki iscsavarta belőle a win 7. Persze nem aeroval normál skinel, igaz voltak kék halálok de nem sok. Most 3,6Ghz proci és egy hd 3650 agp 8x-os kártyával AVP 2010, Dead Speas1-3 ig Far Cray 3, Crisys 2 1.9.2 pachel menek. Vistán meg se makana. Igaz valaki játszani akar ne ultmnatet rakjon fel home elég.

2014. jún. 8. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:

A vista a win 7, xp nél jobb. elgondolkodtató a mai világban mit is használjak ? Nekem kedves utolsó a win 7 tök új géppel nem méltoztatik kezelni a 3 terrás belsö winchesteremet csak 2 terrát lát. Érdekes modon windows 8 vagy 8.1 hüségesen megy fel a helyáre és látja a 3 terrát.

kérdezö sorba írom neked mi a jó

1 windows 8.1

2 windows vista

3 windows xp

4 windows 7

10 es válaszadóval egyet értek ha annyira mélyre kell süjednem akkor xp de csak ideiglenesen birom használni szar a kinézete inkább ha megeröltethetem vista fel.

2014. jún. 8. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!