A C:/Documents and Setting/XY/Local Settings/Temp mappában a "Pdh. Exe, Pdg. Exe, Pdf. Exe" fájlok mire jók?
Csak azért kérdem, mert a Norton vírusirtóm mind a három fájlban trójait (Trojan.Gen) észlelt, magas kockázattal, azért vagyok kíváncsi, hogy ezeket el lehet-e távolítani, és ha eltávolítanám, mik a következményei?
A válaszokat köszönöm, és nem szeretném ha a vírusirtómat "szidnátok", én meg vagyok vele elégedve... :)
Az az ideiglenes mappa, onnan akár mindent el lehet távolítani.
Amúgy meg én úgy gondolom, nem csak az a vírus van a gépeden, az csak a vírus egy "mellékterméke" lehet.
Igazuk van az előző válaszolóknak. Szabadon törölheted.
A %TEMP% mappa az a hely, ahová a programok "legálisan" szemetelhetnek. A kérdésedtől függetlenül sem árt néha kitakarítani manuálisan vagy a Lemezkarbantartóval vagy CCleanerrel.
Ezeket a könyvtárakat mind nyugodtan kiürítheted (a *** egy felhasználó nevét helyettesíti):
C:\WINDOWS\Temp
C:\Documents and Settings\***\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\***\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\LocalService\Local Settings\Temporary Internet Files
C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temp
C:\Documents and Settings\NetworkService\Local Settings\Temporary Internet Files
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!