Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy válasszam szét az üzenete...

Hogy válasszam szét az üzenetek az Outlookban?

Figyelt kérdés
Hülye fejjel beállítottam a Microsoft Office Outlook 2007 programot. Az hagyján, hogy az "identitás" szót még csak hírből sem ismeri a helpje, de beállítottam két db emailcímet, a magamét és a páromét, erre, mint egy nagy vödörbe, egyszerre egy helyre beömleszti a kettőnk emailjeit. Én azt szeretném, hogy a párom is tudjon csak a saját mailjei között nézelődni, írni, olvasni és én is külön. Nem a titkosítás a fontos, de NEM SZERETNÉM EGYSZERRE LÁTNI MINDKETTŐNK MAIJLEIT!. Valaki tudja, mit állítsak be ehhez. Az outlook express sokkal jobb volt.
2011. jan. 4. 11:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha igy állitottad be, akkor minden oké lesz:

[link]

A párodnak meg létesits egy külön felhasználói fiókot és akkor még az intimitás is megmarad. Legfeljebb ő nem használja, mert nem használhatja az outlook-ot, amiből ugye kettőt nem lehet feltelepiteni. De ugye egy gépben és egyszerre ketten nem szoktatok lenni?

2011. jan. 4. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!