Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Linuxra létezik olyan program...

Linuxra létezik olyan program mint Windownsra az Everest?

Figyelt kérdés
Ugyanis nagyon rossz most a gépem Linux és Windows op. Renszerek alatt is. Már annyira hogy ha megnyitok egy ablakot akkor már rögtön elfeketedik az ablak (Linux felhasználók biztosan tudják miről beszélek) akkor nagyon sok időre reagál. Mikor nem csinálok semmit akkor is elfeketedik az ablak, Pedig nem indítok semmi nagy programot csak a mozilla és a Transmission fut.
2011. jan. 3. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. jan. 3. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy ezt hogyan akarod alkalmazni hibaelhárításra. Ezzel csak a gép adatait láthatod, és tesztelheted, ugyanúgy mint everestben. Sokat nem fog segíteni szvsz.
2011. jan. 3. 10:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Sosem tudtam hogyan kell forrásból telepíteni, segítenétek? Hogyan telepítsem?
2011. jan. 3. 10:20
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát hallod, már nem tudom mit csináljak. És gondoltam letöltöm Linuxra az Everestet, hátha megtudok valamit belőle. Szerintem ez tuti valami hardver hiba lesz.
2011. jan. 3. 10:28
 5/8 anonim válasza:
A helyzet sokkal egyszerűbb mint gondolnád. Nem hardverhiba, hanem a géped nem bírja a compizfusion-t. A sok csicsához kicsi a géped, vagy valamit rosszul állítottál be, vagy elszúrtál vmit. Amúgy a linux nem windows, itt muszáj tanulni, tapasztalni - de látnod kell a korlátaid is.
2011. jan. 3. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem kell a fordítással bajlódni, ha Ubuntud/Debianod van, sudo apt-get install hardinfo és kész.
2011. jan. 3. 11:46
 7/8 A kérdező kommentje:
Nincs semmi extra efekt beállítva. Meg már volt compiz a gépemen és nem volt gond azzal, hogy nem bírná. Kb 3 éve használok Ubuntut és még nem volt ilyen problémám. Azért gondoltam, hogy hardver hiba. De lehet, hogy a videókártya körül van a gond. Ugyanis ha a parancssort használom, akkor nincs ilyen gondom. Nem jelentkezik azok a problémák mint grafikus felületen(lassan reagál vagy írok és nem jeleníti meg a képernyőn pl mikor szöveget szerkesztek vagy skypelok)
2011. jan. 3. 20:02
 8/8 anonim válasza:
Milyen videokártyád van? Én jártam úgy már, hogy catalyst centerben maximumon maradt egy játék után - és a rendszer is megérezte.... Amúgy lehet memória gond is. HTH.
2011. jan. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!