Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segitség? (Kérdésed túl...

Asddaasdda kérdése:

Segitség? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

mondjatok olyan linuxot ami elmegy 24 mb ramon

csak grafikus felület kell

meg jólenne hozzá live cd ....

2011. jan. 2. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy Damn Small Linux szerintem éppen elmegy.
2011. jan. 2. 16:30
 2/10 A kérdező kommentje:
ja de nem a live cd
2011. jan. 2. 16:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Hu-szon-négy mega RAM???! Miféle géped van? Ha csak 24 mega RAM van benne akkor milyen lehet a többi cucc, ami benne van?

Ilyen kevés memóriával elképzelhető, hogy van linux ami elketyeg, de szerintem észbontóan és örjítően lassú lesz...

Az is elképzelhető, hogy azért nem fog menni rajta mert a többi hardver nem teljesíti a minimális elvárást.

Ha nem akarsz internetezni, akkor szerintem inkább egy jó öreg DOS-t kéne felraknod rá. Az tapsikolni fog ha 24 megát kap és megy mint a villám.

2011. jan. 2. 16:34
 4/10 anonim ***** válasza:
A most használt gépem egyszerű kis irodai gép, de 2 magú procival, 1.60 GB a RAM. A te géped hány éves? Jó régi lehet (Pentium 1 vagy 2)?
2011. jan. 2. 17:05
 5/10 A kérdező kommentje:

nekem is van jobb gépem csak ezt is szeret ném meg csinálni

adatai 486dx4(100mhz)

24 mb ram

vga integrált

cd van de nem bootol arról

2011. jan. 2. 18:27
 6/10 A kérdező kommentje:
ja meg floppy
2011. jan. 2. 18:28
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem mai gép, lehet vagy tíz éves. Munkahelyen decemberben volt tíz éve, hogy ilyen gépet kaptam, monitorral együtt. Pentium 2-es volt, a Windows98 és a Windows NT futott rajta, bővitették többször is. Acer volt egyébként. Majdnem tíz évet élt.
2011. jan. 2. 22:08
 8/10 A kérdező kommentje:

csak azt nem értem mért nem tudnak mondani valami linuxot puppyn és damn smal linuxon kivül

pl ott van deli linux ami grafikus felületü van bene word szerüség és internet böngészö és elmegy 486-oson csak nincs LIVE CD

de szerintem sok ilyen van még vagy nem ?

2011. jan. 4. 07:16
 9/10 anonim ***** válasza:
2011. jan. 4. 19:18
 10/10 anonim ***** válasza:
2011. jan. 4. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!