Total commander7-est használok fájl eggyesitésnél azt írja ki cd1out fájl összeillesztése sikerült (a CRC fájl nincs meg) Egy üres ikont kapok amit nem tudok lejátszani vajon mi lehet a probléma?
Au a gond, hogy a CRC fájl nincs meg.
Próbáld WinRAR-ral
egyesíteni .001 .002 .003 stb. kiterjesztésű fájlokat kell. Ezek pontosan ugyanakkorák, kivéve az utolsól, ami kicsit rövidebb.
Az, hogy a crc file nincs meg, az nem érdekes. Nem kell vele foglalkozni.
Amit kapsz, az egy .out kiteresztésű állomány. a .out -ot le kell szedni a végről.
Elvileg, ha mindent jól csináltál, akkor .out eltávolítása után már egy olyan fájlod van, aminek ikonja is van. (mert a .out elött maradt valami más kiterjesztés)
pl.:
valami.avi.001
valami.avi.002
valami.avi.003
valami.avi.004
összeillesztve: valami.avi.out
leszedve: valami.avi
he még így sem oké valami, akkor írj, de akkor részletesen, hogy mi nem stimmel (fájlnevek stb.)
Itt az a kérdés, hogy eredeti .001 .002 .00x fájlok egy tömörítő program darabolt fájljai, vagy tömörítés nélkül lett a fájl darabolva.
Amennyiben előbbi (azaz tömörítőprogi hozta létre), akkor valóban jó megoldás az, hogy használd a tömörítőt :) Amennyiben viszont csak darabolva van, akkor sincs gond, hiszen a total commander összeillesztette. Csak nem találta meg az ellenőrzőfájlt, így nem ellenőrizte. A crc fájl nem szükséges, csak segítség. A kimenet lehet, hogy nem megfelelő fájltípusú. Ha pl. filmet egyesítettél, a végeredménynek adj a filmnek megfelelő kiterjesztést. Azaz ha jól értem most a fájl, amit kaptál: cd1.out itt töröld a .out részt és írd át .avi-ra pl.
én nem tudok olyan tömörítőről, ami .001 .002 stb állományokat hozna létre...
.r01 .r02 stb rar
.z01 .z01 stb zip
.a01 .a02 stb arj
illetve
.part1.rar .part2.rar stb. szintén rar
Mindenki jól írta:
-fájlegyesítés akkor kell,ha darabolva lett.pl commanderrel-ekkor lesznek számok a végén és a crc.
-ha "rar" végűek, akkor kell hozzá a pl.winrar program.
Ebben az eseteben valószínűleg tényleg csak át kell nevezni a fájl kiterjesztését a végén.
Filmet töltötem le cd1-cd2 be jött le tömöritve kicsomagoltam kaptam két avi fájlt commanderben eggyesitettem kaptam out fájlt átírtam avira bs playernek
jelölö.A lejátszó kiírja a hosszát mégsem játsza le.
Probáltam windows média playerrel azt írja ki,hogy nem ismeri a kiterjesztését és nem játsza le.
sziasztok!
én egy DVD méretű fájlt egyesítettem,lecseréltem a végén az
out. először iso-ra majd próba képen avi-ra is de egyikkel sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!