Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudok belépni a...

Miért nem tudok belépni a Windows Live Messengerbe?

Figyelt kérdés
Eddig Windows live messengerem volt, sokáig használtam aztán egyszercsak egyik napról a másikra nem engedett belépni és a Hibakód: 800488fb-re hivatkozik, erre én kitöröltem a programot és újra telepítettem, de nem segített. A nagyon régi Windows Messengerem még mindig működik, de ott se kép se semmi, szeretném újra az új verziót használni, mit csináljak?
2011. jan. 1. 13:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát 2009-esnél van olyan hogy további információk. Azt kell megnézni, rengetegszer annak a segítéségvel oldottam meg problémákat. A tieden nincs ilyen?
2011. jan. 1. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:
De van, de ott valami telefonszámot kér tőlem, de magyar telefonszám megadására nincs lehetőség, igazából megvallva nem is adnám meg. Amúgy a hibaüzenet lényege, hogy idegenek kezdték el használni a msn-nem vagy valami ilyesmi, és ezért tiltott le, hogy engem megvédjen.
2011. jan. 1. 18:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Próbálj bejelentkezni itt:

[link] [link]

Ha beenged akkor AZONNAL VÁLTOZTASD MEG A JELSZAVAD!!!!!!!

2011. jan. 2. 18:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Ezt írta ki:

Fiókját a rendszer ideiglenesen letiltotta.

Miért jelenik meg ez az üzenet?

Valaki az Ön fiókján keresztül nagy mennyiségű levélszemetet küldött szét, vagy olyan műveletet hajtott végre, amely sérti a Windows Live használati feltételek.

Mi a teendő?

Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal. Felteszünk Önnek néhány kérdést, és segítünk fiókja biztonságosságának megőrzésében.

2011. jan. 2. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!