Honnan tudjam, h milyen kodek szükséges a gépre? Nem egy kodeket lehet letölteni, mégis honnan tudjam milyen kell?
ha csak nézni akarsz, akkor tök felesleges mindefélét telepíteni.
tedd fel ezt, ez mindent játszik:
Ezeket a kodekek általában mind packok,úgyhogy elvileg mindben benne van,amire szükséged lehet.Én a k-lite kodek packot használom,maximálisan meg vagyok elégedve vele.Semmi probléma,semmi összeakadás.Tartalmazz a Media Player Classic nevű,kitűnő,magyar fejlesztésű,szinte minden media fájllal megbirkózó lejátszót is.
Annyit lett már emlegetve,ez a gom player,hogy úgy döntöttem kipróbálom.Nem tűnik rossznak,de semmi extra.Akkor már inkább a VLC player,ha mindenáron olyan lejátszót akar valaki,ami külső kodekek nélkül dolgozik.Tudom,hogy ez nem olyan lényeges dolog,de úgy néz ki,hogy nem lehet magyar nyelven elérni ezt a gom playert.
A kérdésedre talán választ ad ez a program>>> [link]
A GOM Player magyarul itt tölthető le, én is ezt használom>>> [link]
...a szépsége fogott meg azontúl, hogy szinte mindent lejátszik. (Eddig csak .vro fájlt nem tudott...)
Problémát okozhat, ha össze-vissza telepítesz kodekeket. Egy csomagot telepíts!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!