Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan tudjam, h milyen kodek...

Honnan tudjam, h milyen kodek szükséges a gépre? Nem egy kodeket lehet letölteni, mégis honnan tudjam milyen kell?

Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 11:04
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Itt keresgélj:

[link]

A K-Lite az egyik leg jobb szerintem.

2009. jan. 27. 11:29
 2/5 anonim ***** válasza:

ha csak nézni akarsz, akkor tök felesleges mindefélét telepíteni.

tedd fel ezt, ez mindent játszik:

[link]

2009. jan. 27. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval. Használd azt a programot amit belinkelt. A GOM player az egyik legjobb lejátszó. Ha valamit netalántán nem tudna lejátszani, akkor egyből kiad egy ablakot ahol !!hivatalos!! forrásból letöltheted azt az egy kodeket amire szükséged van. Így elkerülheted a kodekek keveredését a gépeden, és megspórolhatsz néhány kellemetlenséget magadnak.
2009. jan. 27. 11:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezeket a kodekek általában mind packok,úgyhogy elvileg mindben benne van,amire szükséged lehet.Én a k-lite kodek packot használom,maximálisan meg vagyok elégedve vele.Semmi probléma,semmi összeakadás.Tartalmazz a Media Player Classic nevű,kitűnő,magyar fejlesztésű,szinte minden media fájllal megbirkózó lejátszót is.

Annyit lett már emlegetve,ez a gom player,hogy úgy döntöttem kipróbálom.Nem tűnik rossznak,de semmi extra.Akkor már inkább a VLC player,ha mindenáron olyan lejátszót akar valaki,ami külső kodekek nélkül dolgozik.Tudom,hogy ez nem olyan lényeges dolog,de úgy néz ki,hogy nem lehet magyar nyelven elérni ezt a gom playert.

2009. jan. 27. 13:44
 5/5 anonim ***** válasza:

A kérdésedre talán választ ad ez a program>>> [link]

A GOM Player magyarul itt tölthető le, én is ezt használom>>> [link]

...a szépsége fogott meg azontúl, hogy szinte mindent lejátszik. (Eddig csak .vro fájlt nem tudott...)

Problémát okozhat, ha össze-vissza telepítesz kodekeket. Egy csomagot telepíts!

2009. jan. 27. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!