Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik Scooby-doo-s, és Tom...

Létezik Scooby-doo-s, és Tom és Jerrys PC játék?

Figyelt kérdés
Sokfelé nézelődtem,de nem találkoztam velük,a gugli sem ad ki ilyet.Ha valaki,találkozott már velük,és tudna linket megköszönném.
2009. jan. 27. 09:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tom és Jerrys van. A gyerekeimnek letöltöttem a netről. Egy utorrentet kell letöltened és van egy oldal ahonnan regisztráció nélkül is lehet letölteni egy csomó mindent.

***** próbáld ki. Nem csak játékokat de sok programot is.De itt is kell seedelni, mert előbb-utóbb nem tudsz letölteni, de a feltételek nem olyan szigorúak.

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. jan. 27. 10:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2009. jan. 28. 10:53
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen.
2009. jan. 28. 20:36
 4/4 anonim válasza:
Scoobys is van. Az egyik a magyar szinkronos 2D-s nyomozós játéksorozat, lásd a "Scooby-Doo és az izó bogárember" vagy a "Scooby-Doo! Leszámolás Szellemvárosban", "Scooby-Doo és a sziklasárkány szelleme" stb. - meg van 3D-s is, a "Spooky Swamp" és a "First Frights" PC-re, bár inkább Wii-re vedd meg, ha meg akarod venni, ezek úgy élvezhetőbbek.
2013. máj. 4. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!