Van olyan videószerkesztő program, amivel meg lehet csinálni, hogy ne recsegjen a hang?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam egy koncerten, és készítettem videókat, és recseg a hang benne...
Meg lehet oldani valamilyen programmal, hogy ne recsegjen?
És ha igen, melyikkel?
Köszi előre is
2010. dec. 31. 11:19
1/2 anonim válasza:
Tökéletes hangot sosem fogsz kapni, mert a hang amit felvettél már torzan van rögzítve (többnyire a hangerő és a basszus hangnyomása erősebb mint amit a mikrofonod elbír).
Én így szoktam élvezhetőbbé tenni az ilyeneket:
Mentsd külön a hangot (pl. virtualdub által) aztán egy hangszerkesztővel (audacity) húzd lejjebb a basszust, de ne teljesen. Utána (virtualdub által) cseréld le a hangot a felvételben.
... és soha ne írd felül az eredeti felvételt, ki tudaj mikor jön egy jobb megoldás.
2/2 A kérdező kommentje:
ooké
köszönöm a választ, próbálkozom vele
2010. dec. 31. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!