Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Paragon Partition Manager...

Paragon Partition Manager műveletek visszaállítása?

Figyelt kérdés
Futtattam fenti csoda programot. 300 gigás laptop winyó. 30 giga le volt választva rendszernek, a többi adatmeghajtó. Win7 szépen elszívta a helyet, maradt 1,5 giga szabadon. Ki akartam bővíteni még 10 gigával. D move/resize partition, 10 giga hely biztosítása előtte. Akkor ledobta címkéjét és betűjelét, azokat visszaad. Majd felszabadított helyet csatol C-hez. A move/resize kifagyott hibával, megmaradt 10 giga hely, meg 260 giga használhatatlan valami. Volt rajta vagy 150 giga adat. Visszanyerhető valahogy? Kellene valami history, és minden visszaállítása. Ötletek? Vagy előtte gondolkoztam volna. Tököm tele van az egésszel. Azt hittem ez használható program.
2010. dec. 30. 23:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!