Ha kitöröltem még visszahozhatom, de a legegyszerűbben?
Figyelt kérdés
Kitöröltem egy két naplózott beszélgetést, ami most segítségemre lenne. Nem régen, és azóta nem töröltem ki semmi mást, még hasonlót sem, így valószínűleg még épp, nem másoltak rá semmit. Melyik program amelyik a leggyorsabban hozza nekem vissza? Amivel nem kéne egy órát várnom, amíg keres?2010. dec. 30. 13:50
1/6 anonim válasza:
Ha fontos egy órát nem bírsz várni?
A törlés utáni visszaállítás tapasztalatom szerint a fájlt vissza hozza, de a tartalma sérül.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, mert egy óra múlva nem leszek egyedül. De akár tudok. Csak akkor mond mi a program, légyszíves.
2010. dec. 30. 14:16
4/6 A kérdező kommentje:
Letöltöttem. Hogyan használjam? Nem nagyon találok semmit, ideges is vagyok. Eddig a CCleanerrel volt dolgom meg a Recuvával, azok nem találták meg amit keresek. Segítenél?
2010. dec. 30. 15:52
5/6 anonim válasza:
Hmmm,bocsi,de xml-t nem állít vissza,most nézem.:(
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm. Rengeteget segítettetek.
2010. dec. 31. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!