Miért nem jók a Sims 2 kiegészítőim?
Próbáltam feltenni a kiegészítőket, fel is telepítette, de nem akarta elindítani, és az alap Sims sem indult el. Beszéltem másokkal, aki szintén a netről töltötte le az összeset, mindenkinek rendesen működött. Valamit lehet, hogy rosszul csinálok? Vagy kihagyok valamit? Mert ugye vannak játékok, amiket ,,crack"-elni kell, de fogalmam sincs mi az... xD
Ha el akarom indítani, egyébként, azt írja ki, hogy: ,,Kérjük, rakja be az eredeti lemezt, a másolat helyett(1000)."
Igen, crackelni kell őket.
Megnyitod total commanderrel a lemez tartalmát. Fogsz ott találni egy crack mappát (De lehet hogy más néven van. ha nincs crack nevű akkor keress egy olyan mappát amiben sims.exe van)
Azt másolt be abba a mappába, ahova a játék feltelepült, oda ahol az eredeti sims.exe van.
Amikor bemásolod vissza fog kérdezni, akkor kattints arra h "FELÜLÍRJA"
És ezt el kell játszani mindegyik kieggel.
FONTOS! A kiegészítőket aszerint telepítsd fel, amilyen sorrendbe megjelentek!
(szal először ne a legújabb kieget tedd fel, hanem a legrégebbit!)
Remélem tudtam segíteni :) :)
Mindjárt kipróbálom! :)
Tehát nem lehet össze-vissza feltenni? :( Akkor viszont le kell töltenem az összeset... T_T xD
fel lehet tenni össze vissza is csak akkor asszem nem fognak működni az újabb kiegek.
Már egy ideje nem sims-ezek, nem egy fiús játék :)
Szóval mindenképp sorban rakd fel őket! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!