Milyen programmal tudnám DivX formátumú filmjeimet (változatlanul Divx-ben) DVD lemezre írni, de úgy, hogy menüje is legyen?
Winavi
Convertxtodvd
Nero vision
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ja bocs.Ezekkel nem marad divx,mert átkonvertálja őket dvd-be.
Off:
De végülis tök mindegy.Egy dvd-egy film,ha már menüt is akarsz.Egyébként nem nagyon szokta ezt senki se csinálni.Egyszerűbb adatként kiírni.Akkor felfér három-négy film is egy dvd lemezre.Az újabb asztali playerek meg mind lejátszák már a divx-et is.
Találtam még egyet:
Dvdflick
Ez ráadásul ingyenes,ha érdekel valakit:)
Nagyon köszönöm a válaszokat - ezeket a megoldásokat többségében ismertem :D A dolog lényege az lett volna, hogy divx maradjon, de menüvel (kiírni egyébként a DivX Converter lejátszójával szoktam - abban van ilyen opció - de ismerem a többit is)
Azért kérdeztem, mert találkoztam már ilyen (divx formátumú de menüvel rendelkező) lemezzel, csak sajnos nem attól kaptam, aki készítette, így nem tudtam felderíteni az illető szoftver mibenlétét :S
Itt a honlapja: [link]
...de "persze" én nem innen szereztem be :P
...ja, és akkor most veszek magamnak egy "ásd el magad" felszerelést! :P
Most látom csak, hogy elküldtem a linket: azt hiszem meg is találtam azt amit keresek: itt a honlapon... Legalábbis ha csekély angol tudásom nem vezet félre, ez a DivX Author pont ezt (is) tudja, amit én szeretnék...
Mentségemre szóljon: rég néztem be ide (a honlapra) mindíg a Google-lal keresgéltem, az pedig nem "dobta"..
Na mindegy - most megyek, és kipróbálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!