Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyi gépre lehet egy eredeti...

Ataz kérdése:

Mennyi gépre lehet egy eredeti win7-et felrakni és ugyanazzal a code-al aktíválni?

Figyelt kérdés
Előre is köszi a segítséget!!!
2010. dec. 28. 11:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Single licensz? Egy gépre.
2010. dec. 28. 12:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a választ,de nem tudom mit is takar a single licence, honnan tudom hogy az van e nekem?! Miként rakhatom fel az otthoni gépemre (2.-nak) úgy hogy ne legyen bajom belőle (pl:jól működjön és kell e vmit beállítani stb.)
2010. dec. 28. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a géppel együtt adták akkor az csak azon a gépen fog működni. Ha boltban vetted (vagy MSDN-ről lett letöltve a cég vagy egyetem megállapodása alapján), és csak egy egyszerű Win 7-et vettél, akkor az egyetlen szabadon választott gépen fog futni. Ha jól emlékszem vannak családi licenszek, amik 2 vagy 3 gépre telepíthetőek, de többe is kerülnek. Itt is van:

[link]

ez egy 3 licenszes csomag.

Sajnos ha alap Win7-ed van, akkor az egy gépen fog jól működni és kész. A másodikra vagy veszel egy másikat, vagy megpróbálsz feltenni egy töröttet. Felrakhatod azt is, ami az első gépen van és jogtiszta, bajod nem lesz belőle, csak a második gépen nem fog frissíteni és mindig ki fogja írni, hogy nem jogtiszta. Ettől még az első gépen jól fog működni továbbra is.

2010. dec. 28. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Masodik gepre is felteszed siman,asztan aktivatorral(loader) aktivalálod :)
2010. dec. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!