Ki akarom probálni a windows 7-et most hogy 64bites az uj gépem 4gb memoriával?
de fent akarom hagyni az xp-t is kitudja mi lesz :)
2 külön vinyon lesznek.
ha hol az egyik hol a másikrol boot-olok be, mikor melyiket akarom használni lesz e bármilyen probléma???
bármilyen tanácsot segitséget elöre is tenksz.
remélem müködni fog!
Most erre mit lehet írni? Meg mi a kérdés?
Sok sikert...
64bit
Amúgy is, ha 64bitre képes a gép, érdemes azt rakni. Miért rakna valaki 32-bitest, ha rakhat 64-bitest is???? Ezt nem értem még mindig, mert ugye sokan írják, hogy 4 GB alatt nem éri meg a 64-bitest. De ha lehet, miért ne??
A másik kérdésre sajnos nem tudom a választ... :S
De szerintem fent lehetnek egymás mellett, és arról boot-olsz, amelyikről akarsz.
Asszem a 7-est kell felraknod, mert az felismeri az XP-t, viszont az XP nem a 7-est, és akkor elvileg "elveszted".
arra gondoltam lehuzom a xp-s vinyorol a tápot és a másik vinyora küldöm a 7 est
a kérdésem lényege az lett volna ha mind a kettö vinyo müködik 1x az xp-s vinyot boot-olom 1x a 7 est akkor nem zavarják egymást ugye???
Nem zavarja !!
Ha a biosba be lehet álitani azt hogy egy felbukkano kis négyzet jelenkezzen be rendszerinditásnál akkor már kényelmeseb is a dolog
A boot résznél találod ,HA! van .
Én b@sszátok meg elvesztem.
Mi értelme átkötögetni a tápot?
Felteszed egy partícióra az XP-t egy másikra a 7-t, ügyelve arra, hogy az XP előbb legyen telepítve, mint a 7.
Innentől a 7 csinál egy saját rendszerindítási menüt, ahonnan azt indítasz, amit akarsz.
leppurd
Ezt azért szokták ezt alkalmazni, hogy ne keletkezzen BOOT menü, mivel elég nehézkes utána eltüntetni. (Tisztelet a kivételnek)
kérdező:
Első alkalommal javallott a tápcsati kihúzása a XP-s HDD-ből, és csak a Win7 telepítése után visszadugni. (Perverz fantáziájúak kíméljenek! xD)
Erre szólt a "tisztelet a kivételnek".
Sajnos nem mindenki ismeri, és úgy gondolják, hogy "ez nekem túl magas."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!