A bant letudom szedni valahogy? (részletesebben lent)
Figyelt kérdés
Hello!
Az lenne a konkrét kérdésem hogy TS3-ról bannoltak véglegesen poénból és azt szeretném én megtudni hogy, ezt kilehet játszani valahogy ?
2010. dec. 27. 16:01
2/9 A kérdező kommentje:
és azt hogy tudom meg csinálni ? ADSL net-em van routerrel
2010. dec. 27. 16:56
3/9 anonim válasza:
Kihúzod az adsl modemet 10 másodpercre, vagy megkéred a routered, hogy kapcsolódjon újra.
4/9 anonim válasza:
ADSL trükk már nem igazán működik, ugyanazt a címet fogja rád visszaosztani, mivel elfogytak az IP címek a megvásárolt tartományban.
5/9 A kérdező kommentje:
nem működik még így se :S kihúztam az adslt úgy ahogy mondtad, a routert 15 percre húztam ki és még úgy se jó :S:S
2010. dec. 27. 18:41
6/9 anonim válasza:
7/9 A kérdező kommentje:
a hide my ip-hez nem találok egy serialt se ami jó lenne tudnál nekem adni egyet ? 5.2őhöz kéne :)
2010. dec. 27. 21:02
8/9 A kérdező kommentje:
deee én most ezt kipróbáltam triálba és így se jó "Hide My IP"-re rá katoltam megváltozott az IP mert kiírta azt hogy valahol az USAba vagyok vagy mi de úgy se enged fel vissza arra a szeróra mostakkor a FIX IP-met bannolták volna ?
2010. dec. 27. 21:07
9/9 anonim válasza:
amugy amikor kiirja h az usban vagy akkor már másik az ip-d meg a DNS címed, meg minden... szal iylenkor nincs olyan h fix ip xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!