Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnék belépni távolról...

Hogyan tudnék belépni távolról egy másik gépről a saját gépembe?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy állandó kapcsoltban van a saját gépem az internettel, ésha a saját gépemen lenne egy olyan progi hogy ezt tudnám engedéjezni akkor a másik gépről a fájlokat letőltöm interneten eresztűl..... Ez hogy lehetséges? Van ilyen program?
2010. dec. 24. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán az UltraVNC. Ezzel tuti, hogy dudod kezelni a géped egy másikról, de, hogy mit tud még azt nem tudom.
2010. dec. 24. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Van. Erre a célra kifogástalanul megfelel a TeamViewer nevű program, ingyenesen letölthető és használható magáncélra. Van portable verziója is, ha a távoli gépen nincs rendzsergarázdai jogod. Itt a link, ismerkedj meg a programmal, nekem tökéletesen működik.

[link]

2010. dec. 25. 00:31
 3/6 bp1985 ***** válasza:
Logmein. www.logmein.com Ennek is van otthoni verziója, teljesen jól működik. Gyors, megbízható. Ráadásul ezzel ki is tudod kapcsolni a távoli gépet a gyári távoli asztali kapcsolathoz képest.
2010. dec. 25. 00:56
 4/6 anonim ***** válasza:
RealVNC...de ahhoz, h fájlt tölts át elég egy sima ftp szervert engedélyezni a gépen...vagy egy apache-t feldobsz és akkor httpn keresztül megy a buli...persze ezekhez kell még egy dyndns progi amivel meg tudod címezni az otthoni gépedet..de az már más tészta...
2010. dec. 25. 18:25
 5/6 anonim ***** válasza:
teleportálj, nyisd ki a gépház oldalát, és lépj bele valamelyik lábaddal :)
2010. dec. 25. 20:00
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindenkinek és az utolsó válaszolónak üzenem hogy egy hülye
2010. dec. 26. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!