Milyen jó, könnyen kezelhető zeneletöltő programok vannak, amik vírusmentesen töltenek le zenéket?
Figyelt kérdés
És a program letöltése is vírusmentes legyen. Köszönöm szépen!!2010. dec. 23. 19:57
1/7 A kérdező kommentje:
LimeWire-t ne ajánljátok! (nemtom h kell írni, bocs!)
2010. dec. 23. 19:58
3/7 anonim válasza:
torrent?ha electro-t akarsz akkor még a livingelectro.com
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok profi, én olyasmikre gondoltam mint pl. LimeWire stb.;)
2010. dec. 26. 15:39
6/7 A kérdező kommentje:
Ha oldal kell, az Internetbe írom.
PROGRAM!!!
Azért kösz.
2010. dec. 26. 16:04
7/7 anonim válasza:
A zene (amennyiben valóban az és nem csak a neve olyan mintha az lenne) nem tartalmazhat (illetve hiába is tartalmaz) vírust, mert a zene nem futtatható állomány ezért ha abban víruskód található az sohasem fog aktiválódni. Hacsak valaki nem olyan h* f* hogy átnevezi exe-re (vagy dll, ocx, stb.) és el is indítja.
Szóval a zene vírusmentesen tölthető la (ha zene), a letöltőprogram már lehet vírusforrás vagy megnyithatja az ajtót előttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!