Amikor beírom a Futtatás menüpontba hogy cmd megnyitja és azt írja ki hogy: A parancssort letiltotta a Rendszergazda. Ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Virusírtom : AVG Anti-Virus FREE Edition 2011
Rendszergazdai jogosultságom van.
2010. dec. 23. 16:51
1/9 anonim válasza:
Start > Run > gpedit.msc > OK
User Configuration > Administrative Templates > System >
Prevent access to the command prompt: ezt állítsd "Disabled"-re vagy "Not configured"-re. Nem tudom, magyarul hogy hívják.
2/9 A kérdező kommentje:
És ez működik Win7-en is?
2010. dec. 23. 17:04
4/9 A kérdező kommentje:
"Prevent access to the command prompt" és ez mit jelen???
2010. dec. 23. 17:07
5/9 anonim válasza:
Parancssorhoz hozzáférés megtiltása. Nem tudom, Microsofték hogyan fordítják magyarra, de valami ilysemit keress.
7/9 anonim válasza:
Egyik sem. A pirossal bekeretezett rész tetején lévő Rendszerre kattintva a jobb oldali, most üres ablakban lesz.
Ott lesznek a most bekeretezett"mappák", majd alatta kb. 10 sor, más ikonnal. Azok között lesz.
8/9 A kérdező kommentje:
Minden hála a tiéd nagyon köszönöm szépen!!!!!!!!!!!
2010. dec. 23. 17:43
9/9 anonim válasza:
Ezek szerint sikerült. :)
Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!