Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan oldhatom fel az MSN...

Hogyan oldhatom fel az MSN fiókom?

Figyelt kérdés

Nem tudok belépni, azt írja le van tiltva (kód:

800488fb), követtem a hülye utasításokat, de ahhoz, hogy fel lehessen oldani be kell jelentkezni......de ugye azt nem engedi mert le vagyok tiltva-.-.

Valaki tud segíteni?

Jó lenne használni az msn-t.

Előre is köszönöm!

2010. dec. 23. 13:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

De még mindig nem tudok belépni!

Egy vírus sincs a gépemen!

Nem kattintottam semmilyen hirdetésre!

2010. dec. 29. 17:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy a gépeden legyen. Az msn vírus más. Olvass utána. Semmilyen hagyományos vírusirtó nem segít. Csak megelőzni lehet.
2010. dec. 30. 23:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Tévedtem. A legújabb messengerben nincs ilyen vírusirtó progi, amit bele kellene applikálni. Nem tudom, hohy mi okozta nálad a problémát, és mit kellene tenned ellene. Én mindenesetre csinálnék egy újat, és használnám azt. Ettől függetlenül még gondolkodhatnék a régi megjavításán is.
2010. dec. 31. 18:47
 14/15 A kérdező kommentje:

Jó, hát köszönök mindent!

2009-es Messenger ha jól tudom, és egyáltalán nem tudom, hogy miért történt ez...

2011. jan. 1. 11:16
 15/15 A kérdező kommentje:
Műűűűűűűűűűűűűűűűűködiiiik! nem tudom mitől, de beenged!
2011. jan. 7. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!