Hogyan oldhatom fel az MSN fiókom?
Figyelt kérdés
Nem tudok belépni, azt írja le van tiltva (kód:
800488fb), követtem a hülye utasításokat, de ahhoz, hogy fel lehessen oldani be kell jelentkezni......de ugye azt nem engedi mert le vagyok tiltva-.-.
Valaki tud segíteni?
Jó lenne használni az msn-t.
Előre is köszönöm!
2010. dec. 23. 13:02
11/15 A kérdező kommentje:
De még mindig nem tudok belépni!
Egy vírus sincs a gépemen!
Nem kattintottam semmilyen hirdetésre!
2010. dec. 29. 17:49
12/15 anonim válasza:
Nem kell, hogy a gépeden legyen. Az msn vírus más. Olvass utána. Semmilyen hagyományos vírusirtó nem segít. Csak megelőzni lehet.
13/15 anonim válasza:
Tévedtem. A legújabb messengerben nincs ilyen vírusirtó progi, amit bele kellene applikálni. Nem tudom, hohy mi okozta nálad a problémát, és mit kellene tenned ellene. Én mindenesetre csinálnék egy újat, és használnám azt. Ettől függetlenül még gondolkodhatnék a régi megjavításán is.
14/15 A kérdező kommentje:
Jó, hát köszönök mindent!
2009-es Messenger ha jól tudom, és egyáltalán nem tudom, hogy miért történt ez...
2011. jan. 1. 11:16
15/15 A kérdező kommentje:
Műűűűűűűűűűűűűűűűűködiiiik! nem tudom mitől, de beenged!
2011. jan. 7. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!