Hogyan érvényesítsem a Microsoft Office Professional 2007-et? A többi lent.
Figyelt kérdés
Tegnap küldtek át nekem telepítőt Office Professional 2007hez, és az egyik termékkulcsot elfogadta, amit a neten írtak és telepítette is. Viszont egyben törölte a 2003-as Office-t, és akármelyik programot is nyitom meg, kiad egy ablakot, hogy aktiváljam a terméket. De amikor az interneten keresztüli aktiválást választom, nem tölt be, hanem kiírja, hogy a telepítőkód hamis volt...De akkor miért fogadta el?! Ha bezárom azt az ablakot, engedi használni a programot, ami ráadásul angol, de nem tudom, meddig engedi. Úgyis le leszek cseszve, amiért töröltem a 2003as verziót, de a nagyobb gond, hogy ha nem működik teljes körűen, akkor nem tudok készülni az informatika érettségire(még ha működik is, nehéz lesz angolul...) Szóval, ha tud valaki segíteni, kérem írjon.2010. dec. 23. 11:30
1/2 anonim válasza:
2 lehetőség:
- Megveszed a boltban a 2010-est, mivel már csak ez kapható, kedvezményes diák csomagban
- Beszerzel egy tisztességes, HOWTO résszel kiegészített törésűt.
2/2 anonim válasza:
Aki kalózkodik, az igy járhat. Érettségizel belőle és nem számitottál rá? Egyik kalózod megölte a másikat. A 2003-as Office is elég lett volna tanulmányaidhoz, de te többet akartál. Egy kiutat látok: ha nincs pénzed, próbálj torrenttezni egy jót. Ehhez egy kedvcsináló:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!