Hogy lehet webcamerával hangot és képet is felvenni egyszerre? ( nagyon f o n t o s)
Figyelt kérdés
Webcamerával szeretnék videót csinálni de nem tudok milyen programot használni.
AMCap-ot próbáltam de sajnos ha másodperceket veszek fel már akkor irtó nagy a terjedelme és igy nem tudom átküldeni a másik félnek msnen mivel hosszabbat szeretnék csinálni
Szóval a lényeg annyi
-webkamárával fel tudjon venni képet,videót
-kisebb méretbe csinálja mégha hosszú időt veszek fel akkor is hogy küldhető legyen
nagyon fontos lenne mert karácsonyra szeretném..
előre is köszönöm szépen mindenkinek!
2010. dec. 22. 21:25
1/8 anonim válasza:
vegyél 30 ezer ft ért egy kézi camcoder-t, webkamera az QVGA
2/8 anonim válasza:
feltöltöd valahová a videót mondjuk data.hu-ra elküldöd neki a linket ő letölti és megnézi :D
3/8 anonim válasza:
Mi bedugjuk a 3 ezer forintos usb-s kami madzagját a gépbe,rákattintunk a Movie Maker-re ( kép ) és már veszi is.
4/8 A kérdező kommentje:
milyen verzioju movie makert hasznalsz?mert 2.6osban nincs ilyen:(
2010. dec. 23. 07:02
6/8 A kérdező kommentje:
köszi,de sajnos ezt nem tudom használni mert windows 7 van:(
2010. dec. 23. 11:47
7/8 anonim válasza:
Akkor használj Sony Vegas-t. webkamera felvételt is rögzíthetsz vele. 8, 9, 10-esel lehet.
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. dec. 23. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!