Hogyan kell a gta san andreasba be rakni a spiderman modot?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 17:56
11/12 anonim válasza:
nem magyar a sa-m, és rég is volt már fent, de a Key to Her Heart küldetés után kapsz egy bőrruhát (Gimp Suit) Millie-től, azt cseréli le
12/12 A kérdező kommentje:
Kalman en betettem mar es megy de nem ugy csinaltam ahogy montad.Ujratelepitettem a gta at mert ossze volt bolondulva mindent ossze vissza img tool oltam.Ezert ujratelepitettem es tiszta lapokkal kezdtem.Neten angolul addig bongesztem amig sikerult es meg is lett.Nemmmm!!! a gta img kell megnyitani hanem a player img t ott pedig nem kell berakni hanem mar bent van ahogy feltelepitetted csak ki kell cserelni mind az otot.A regit az ujjal egyenkent majd ha mind az otot kicsereltem egyenkent akkor rebuild Archive.Igy kellett volna.Amugy GImp suit de csak angolul irja ugy h GImp suit.Magyarul mintas oltony a neve.
2010. dec. 22. 15:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!